Kaasurinki ja tekniikkasukellus

Jäsenmaksun ja kompressorimaksun maksaneilla jäsenillä on mahdollisuus liittyä nitrox- ja trimix-kaasun täyttörinkiin. Kaasurinkiin liittyvällä tulee olla soveltuva seoskaasukoulutus sekä blender-koulutus (kaasuntäyttökoulutus).

Kaasuringin vuosimaksu oikeuttaa tekemään nitrox-, happi-, helium- ja ja argon-täyttöjä omaan käyttöön ja käyttämään seuran täyttölaitteistoa oman koulutuksen mukaisesti, kun kompressorin vuosimaksu on maksettu. Hapesta ja heliumista veloitetaan erikseen. Kaasurinkiläisellä tulee olla blender-koulutus.

Kaasuringin jäsenyys oikeuttaa säilyttämään omia sukellussäiliöitä Malminkartanossa. Kaasuringin jäsenyys on henkilökohtainen.

Kaasurinkiläiset ylläpitävät seuran täyttörinkiä. Täyttörinki tarjoaa tarvitessa ilmatäyttöjä seuran jäsenille tiistai- ja torstai-iltoina. Täyttöringin täyttövuorot jaetaan kaasuringin jäsenien kesken vuosittain. Lisätietoa täyttöaikatauluista löytyy Nimenhuuto-palvelussa ja tässä täyttörinkiläisten yhteystiedot.

Kaikki kaasuringin maksut ovat henkilökohtaisia, täytöt vain seuran jäsenille.Täyttörinkiin otetaan rajallinen määrä jäseniä.

Lisätietoja antaa kaasurinkivastaava, jonka tiedot löydät täältä.