Laitesukelluskokeilu 29.11.2017

Laitesukelluskokeilu 29.11.2017 klo 18.45 – 22.00 Helsinginkadun uimahallilla

Laitesukelluskokeilu on hyvä ja turvallinen tapa tutustua sukellukseen. Kokeilemalla pääsee näkemään tuntuuko laji omalta ja herääkö kiinnostus varsinaiselle laitesukelluskurssille osallistumiseen.

Laitesukelluskokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi.

 

Kuka järjestää?

Laitesukelluskokeilun järjestää Sukellusseura H2O ry, vastuukouluttajana toimii Pasi Lammi.

Mitä kokeiluun sisältyy?

Teorialuento, lyhyt opastus sukelluslaitteen käyttöön ja valvottu sukelluskokeilu kouluttajan johdolla uima-altaassa.

Kuka voi osallistua?

Laitesukelluskokeiluun voi osallistua 12 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on normaali terveys. Alaikäisten osallistumiseen täytyy olla huoltajan allekirjoittama suostumus.

Miten ilmoittaudun mukaan?

Ilmoittautumiset vastaanottaa H2O:n jäsenrekisterin hoitaja. Ilmoittautumiset 19.11.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jasenrekisteri@h2ory.fi. Paikkoja on rajoitetusti.

Mitä varusteita tarvitsen mukaan?

Järjestäjä huolehtii sukellusvarusteista. Kokeiluun osallistuja tarvitsee mukaansa uima-asun, peseytymisvälineet ja pyyhkeen. Lisäksi voi ottaa mukaan t-paidan uima-asun päälle altaaseen.

Mitä laitesukelluskokeilu maksaa?

Hinta on 50 euroa / henkilö. Seura laskuttaa osallistumismaksun etukäteen.

Mikäli laitesukelluskokeiluun osallistunut henkilö ilmoittautuu sukelluskokeilun jälkeen Sukellusseura H2O:n  keväällä 2018 järjestettävälle laitesukelluksen peruskurssille, vähennetään 50 euron laitesukelluskokeilumaksu laitesukelluskurssimaksusta.