CMAS Two Star Diver -kurssi 30.3.2020 alkaen

LAITESUKELLUKSEN JATKOKURSSI ALKAA 30.3.2020

CMAS Two Star Diver ‐kurssin tavoitteena on kehittää edelleen CMAS One Star Diver ‐kurssilla opittuja laitesukelluksen perustaitoja ja perehdyttää sukeltaja edistyneempiin laitesukellustaitoihin, kuten keskisyvien sukellusten tekemiseen, yösukeltamiseen jne. Kurssin hyväksytysti läpäisseellä sukeltajalla on valmiudet 20‐30 metrin syvyysalueella sukeltamiseen

Kurssille osallistumisen ennakkovaatimukset

  • Alaikäraja 15 vuotta. Huoltajan kirjallinen lupa, mikäli oppilas on alaikäinen.
  • Sukellusseura H2O:n jäsenyys
  • CMAS One Star Diver‐kortti, tai vastaava
  • Vähintään 20 sukellusta
  • Lääketieteellinen sukelluskelpoisuus, joka on todettu joko terveysselvityslomakkeella tai sukeltajan lääkärintodistuksella.

Aikataulu

Kurssi alkaa 30.3.2020 klo 18 seuran täyttöasemalla, Vellikellontie 4. Tällä ensimmäisellä kerralla käydään läpi kurssin sisältö, varusteet ja aikataulu sekä annetaan kurssilaisille käyttöön e-oppimismateriaali.

Allasharjoitukset järjestetään 8.4. ja 22.4. H2O:n hallivuoroilla.
Kurssin avovesiviikonloppu järjestetään Kaatialan louhoksella 1.-3.5. H2O:n vappuleirin yhteydessä.

Kurssille ilmoittautuminen ja hinta

Kurssille ilmoittaudutaan Sukeltajaliiton koulutuskalenterin kautta
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.3.2020.

Kurssin hinta on 200 €. Kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan ilmoittautumismaksu 100 € Sukellusseura H2O:n tilille: ‪FI09 5723 0220 5079 12, maksaessa käytetään viitettä 31118. Loppuosa kurssimaksusta maksetaan ennen avovesiviikonloppua. Kurssimaksun voi maksaa kokonaan tai osittain liikuntaedulla (Eazybreak, Edenred, ePassi ja Smartum), jos haluat käyttää näitä, kysy toimintaohjeet kurssin vastuukouluttajalta.

Kurssin hinta sisältää teoriat, altaat ja kortituksen. Lisäkustannuksia tulee avovesiviikonlopusta ja sukelluksille tarvittavista varusteista.

Jokainen kurssilainen on hankkii itselleen kurssilla tarvittavat sukellusvarusteet. Kurssin allasharjoitukset ja avovesisukellukset suoritetaan kuivapuvulla. Syväsukellusta ja yösukellusta varten kurssilainen tarvitsee valaisimen. Kurssille tarvitaan myös merkkipoiju.

Vastuukouluttaja

Sanna Paukku, sanna.paukku@h2ory.fi, 050 363 0502