Dekon hinnasto

 

Varsinainen jäsen Ulkojäsenet Turisti
(=ei sukella)
Arki-ilta 20 € 30 € 15 €
Koko päivä (2 sukellusta) 35 € 55 € 25 €
Viikonloppu 70 € 110 € 50 €
Leiriviikko 230 € 330 € 175 €
Ahvenanmaa 300 € 420 € 240 €
Syyskuun Utö 175 € 275 € 150 €
Juhannus 100 € 130 € 60 €

Kesän leiriviikoilla, Ahvenanmaalla ja syyskuun Utön reissulla on kiinteät nimellishinnat riippumatta siitä, montako päivää on mukana. Mahdollisia hinnanalennuksia voi tulla pakottavista syistä (esim. tekninen vika, viikon mittainen myrsky tms.).

 

Hinnat

Varsinainen jäsen on jäsenmaksunsa maksanut seuran varsinainen jäsen. Muille jäsenille on korotetut hinnat. Turisti tarkoittaa henkilöä, joka ei sukella. Sukeltajat ovat etusijalla paikkoja täytettäessä.

 

Jos viikonloppuretkillä ja leireillä on seuran järjestämä ruokailu, sen lisähinta on 17 € päivältä (sis. aamiainen, lounas, päivällinen). Ruokailun hinta on sama kaikille matkustajille. Ruokailu maksetaan, jos sellainen on järjestetty. Jokaisella ei voi olla omia ruokia, jotta Dekon rajalliset säilytystilat riittäisivät ja jotta järkevän toiminnan toteuttaminen ylipäänsä reissuilla olisi mahdollista! Ilmoitathan mahdollisista allergioista yms. ilmoittautumisen yhteydessä kipparille! Voit tuoda mukanasi pieniä eväitä ja herkkuja, mutta kylmäsäilytystilan riittävyyteen ei kannata luottaa! Erilaisten juomien suhteen kannattaa panostaa tölkkeihin ja muovipulloihin lasipullojen sijasta.

 

Matka maksetaan tasarahalla sukellusvanhimmalle. Arki-illat, yksittäiset leiripäivät ja kaikki seuran ulkopuolisten matkat maksetaan aina käteisellä. Seuran varsinaiset jäsenet voivat maksaa maksut tilille sukellusvanhimman antaman tilisiirtolapun tiedoilla.

 

*** Dekomatkojen pankkisiirrot tulee maksaa lomakkeen viitettä käyttäen DEKO-tilille viikon kuluessa matkan päättymisestä.