Ilmoittautuminen Deko-reissuille

Kippari ilmoittaa reissuista Nimenhuudossa ja reissuihin ilmoittaudutaan Nimenhuudossa. Pääset katsomaan Tapahtuma-sivulta tapahtumia ilman kirjautumista, mutta ilmoittautuminen edellyttää kirjautumista ja liittymistä seuran joukkueeseen. Nimenhuudon joukkueeseen liittymiseen tarvitset kutsun, jonka voit pyytää meilitse sihteeri(a)h2ory.fi.

Kun olet liittynyt Nimenhuudossa H2O -joukkueeseen, täydennä profiilisi koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi. Valitse sen jälkeen asetuksista, kuinka haluat saada Nimehuudon viestit itsellesi. Kun olet täydentänyt profiiliisi yhteystietosi, on sinun helpompi pysyä ajantasalla tapahtumista ja mahdollisista muutoksista.

Huom! Lisää viestikenttään ko. tapahtuman kohdalle, jos tarvitset esim. kalustoa Deko-reissulle. Viestikentän kautta voit myös esittää kysymyksiä liittyen ko tapahtumaan.

Peruutukset

Matkan peruuntuminen
Matkan peruuntuessa jostain syystä kippari tiedottaa asiasta ilmoittautuneille Nimehuuto-palvelussa. Matka voi peruuntua, jos matkalle on ilmoittautunut alle kuusi sukeltajaa. Huomioithan, että matka voi peruuntua myös aivan viime hetkelläkin (esim. huono sää tai tekninen vika).

Osallistumisen peruminen
Toisinaan voi tilanteet muuttua ja reissulle lähtö ei aina onnistukaan. Tuolloin on tärkeää ilmoittaa esteestä mahdollisiman ajoissa kipparille ja muistaa poistaa ilmoittautuminen Nimehuuto-palvelussa. Näin annetaan mahdollisuus jollekulle toiselle osallistua reissuun, mikäli kyseinen ajankohta on täyteen varattu. Jos reissun alkuun on vain vähän aikaa, kannattaa lisätä viesti peruutuksesta tapahtuman yhteyteen, jolloin siitä lähtee ilmoitus muille joukkueen jäsenille, heidän profiilin asetusten mukaisesti.

Älä peru osallistumistasi turhaan, jotta matka voidaan toteuttaa.