Koulutus

Koulutus H2O:ssa

Sukellusseura H2O:n laaja koulutustarjonta antaa turvalliset taidot ja tiedot sukeltamiseen vasta-alkajasta pitkälle edistyneisiin erikoistaitoihin. Koulutus perustuu Sukeltajaliiton Suomen olosuhteisiin räätälöityihin kursseihin jotka täyttävät kansainvälisten CMAS -liitton asettamat standardit. Sukeltajaliitto myös valvoo koulutustamme. Laitesukelluskurssit jakautuvat kolmeen eri sukeltajatasoon joissa syvyysalue kasvaa kokemuksen ja taitojen kehittyessä ja joille jokaiselle on oma sukelluskurssinsa.

Tavoitteena turvallinen sukeltaminen

Urheiluseurana koulutuksemme päämääränä on hyvin osaavat ja turvalliset sukeltajat. Seuran jäsenten jatkokoulutuksesta huolehditaan viikottaisten allasvuorojen lisäksi järjestämällä vuosittain laitesukelluksen jatkokurssin ja kokeneille sukeltajille syventävän jatkokurssin. Sukeltamisen erikoistaitoja opetetaan pelastussukeltaja-, nitroksisukeltaja- ja syväsukelluskursseilla.

Kursseille myös muiden koulutusjärjestelmien kautta

Mikäli sinulla on jäseneksi liittyessäsi joku muu kuin CMAS, voit myös hakeutua suoraan laitesukelluksen jatkokurssille tai syventävälle jatkokurssille kortitustasosi mukaan.

Tulevista kursseista saat tietoa koulutusvastaavaltamme. Yhteystiedot.

Tiedot seuraavista kursseista: H2O, seuraavat kurssit.

Laitesukelluksen peruskurssi (P1)

Laitesukelluksen jatkokurssi (P2)

Laitesukelluksen syventävä jatkokurssi (P3)

Erikoiskurssit