CMAS Introductor SCUBA Experience – Laitesukelluskokeilu

Laitesukelluskokeilu on hyvä ja turvallinen tapa tutustua sukellukseen. Kokeilemalla pääset näkemään tuntuuko laji omalta ja herääkö kiinnostus varsinaiselle laitesukelluskurssille osallistumiseen. Laitesukelluskokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi.

 

Laitesukelluskokeiluun sisältyy teorialuento, lyhyt opastus sukelluslaitteen käyttöön ja valvottu sukelluskokeilu kouluttajan johdolla uima-altaassa. Järjestäjä huolehtii sukellusvarusteista. Kokeiluun osallistuja tarvitsee mukaansa uima-asun, peseytymisvälineet ja pyyhkeen. Lisäksi voit ottaa mukaan t-paidan uima-asun päälle altaaseen.

 

Laitesukelluskokeiluun voi osallistua 12 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on normaali terveys. Alaikäisten osallistumiseen täytyy olla huoltajan allekirjoittama suostumus.

 

Laitesukelluskokeiluja järjestetään kysynnän perusteella seuran hallivuoroilla. Niiden tavoitteena on tutustuttaa kiinnostuneita sukellusharrastukseen.

 

Tiedustelut: Koulutusvastaava, yhteystiedot