Uimahallivuorot

Hallivuorot talvikaudella (1.9-31.5)

Uimahallivuorot seuran jäsenille jatkuvat talvikaudella Helsinginkadun uimahallilla. Uimahallilla on loistava tilaisuus tavata ja tutustua muihin seuran jäseniin, kuulostella kiinnostuksia yhteisistä harjoituksista tai menijöistä sukellustapahtumiin. Uimahallille voi tulla pitämään yllä peruskuntoa sekä harjoittelemaan sukellustaitoja.

Uintia voi harrastaa sekä ilman välineitä että ns. ABC-välinein (maski, snorkkeli ja räpylät). Erityisesti altaalla voi harjoitella laitesukellusta sekä testata varusteita. Sovi mieluiten etukäteen mutta tarvittaessa vaikka paikan päällä, että joku on parinasi ja turvanasi. Tämä koskee sekä laitesukelluksia että vapaasukelluksia.

Hallille H2O:n vuoroille pääsee H2O:n kautta tilattavalla vesiliikuntakortilla. Mikäli sinulla ei vielä ole henkilökohtaista vesiliikuntakorttia, ota yhteyttä sihteeri(a)h2ory.fi

Kertaluontoisesti voit päästä H2O:n uimahallivuorolle kassalta pyydettävällä avainkortilla. Huomaa, että kassa menee kiinni klo 20:30. Laitesukelluksen peruskurssille ja sukellusintro-kokeiluihin vastaava kouluttaja tai tapahtuman järjestäjä jakaa tarvittaessa avainkortteja.

Lisätietoja liikuntakortista löytyy täältä: https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu/maksut/sopimusehdot

Tiistai

H2O:n oma vuoro on tiistaisin klo 20:30–22:00. Paikalle kannattaa tulla reilusti aikaisemmin vaihtamaan uinti- tai sukellusasuun. Sukellusvarusteissa altaaseen pääsee vasta klo 20:30. Jos tulet harjoittamaan laitesukellusta, voit tuoda laitteesi hallisalin lasiovien taakse portaikkoon jo klo 20:00 jälkeen siksi aikaa, kun käyt pukukopeilla vaihtamassa asua. Varo ettet naarmuta tai muutoin vaurioita uimahallin kaakelointia.

Altaalta pitää poistua viimeistään kello 22:00 ja porteista ulos 22:15.

Pukukoppien avainturvallisuudessa on puutteita. Älä siis jätä mitään arvokasta pukukoppiin, ei edes GSM-puhelinta saati rahaa tai maksukortteja tms. Porttien ulkopuolella olevat turvalokerot ovat näitä varten, mutta älä jätä turvalokeron avaintakaan pukukoppiin.

Lauantaisin juniorit

Junioreille on lauantaisin oma vuoronsa ja ohjattua toimintaa. Lisätietoja antaa norppavastaava, norppa(a)h2ory.fi. Juniorit ovat tervetulleita aikuisten seurassa myös keskiviikkoisin.

Olet lämpimästi tervetullut toimintaan mukaan uimahallille. Merkitse jo valmiiksi ensi keskiviikko kalenteriisi!