Dekon hinnasto 2023

  H2O – jäsen Jäsen, ei sukella
Ei H2O jäsen
Iltareissu 30€ 25€ 50€
Päiväreissu 50€ 40€ 80€
Viikonloppu 110€ 100€ 175€
Leiriviikko 320€ 300€ 450€
Ruokailu* 20€/vrk  20€/vrk 20€/vrk

Tarvittaessa voidaan laskuttaa polttoainelisä, erityisesti, jos Dekon ajomatka on pitkä.

H2O- jäsen on jäsenmaksunsa maksanut seuran varsinainen jäsen. Ei H2O:n jäsenille on korotetut hinnat. Turisti tarkoittaa henkilöä, joka ei sukella. Sukeltajat ovat etusijalla paikkoja täytettäessä.

*Jos viikonloppuretkillä ja leireillä on seuran järjestämä ruokailu, sen lisähinta on 20 € päivältä (sis. aamiainen, lounas, päivällinen).

Ruokailun hinta on sama kaikille matkustajille. Ruokailu maksetaan, jos sellainen on järjestetty. Jokaisella ei voi olla omia ruokia, jotta Dekon rajalliset säilytystilat riittäisivät ja jotta järkevän toiminnan toteuttaminen ylipäänsä reissuilla olisi mahdollista! Voit kuitenkin halutessasi tuoda mukanasi pieniä eväitä ja herkkuja, mutta kylmäsäilytystilan riittävyyteen ei kannata luottaa! Erilaisten juomien suhteen kannattaa panostaa tölkkeihin ja muovipulloihin lasipullojen sijasta.

Ilmoitathan mahdollisista allergioista yms. ilmoittautumisen yhteydessä kipparille!

 

Osa-aikainen osallistuminen

Viikonloppureissujen ja leiriviikkojen hinnat vuonna 2022 ovat lähtökohtaisesti kaikille samat osallistumisjakson pituudesta riippumatta. Kippari päättää kunkin reissun osalta mahdollisuudesta osallistua reissulle lyhyemmille jaksoille.

Päiväreissu viikonloppureissun tai leirin yhteydessä = pvhinta x 1,5. Keli ja mahdolliset tekniset esteet huomioidaan erikseen kunkin matkan hinnoittelussa.

Leirien ilmoittautumismaksu

Kesän leireissä maksetaan 100 euron ilmoittautumismaksu. Tarkoitus on varmistella osallistujia sekä jakaa reissun kulut kahteen osaan, jolloin rahallinen kynnys osallistumiseen pienenee.

Ilmoittautuminen ja maksaminen