Dekon hinnasto 2024

  H2O – jäsen Jäsen, ei sukella
Ei H2O jäsen
Iltareissu 30€ 25€ 50€
Päiväreissu 50€ 40€ 80€
Viikonloppu 110€ 100€ 175€
Leiriviikko 320€ 300€ 450€
Ruokailu* 20€/vrk  20€/vrk 20€/vrk

Tarvittaessa voidaan laskuttaa polttoainelisä, erityisesti, jos Dekon ajomatka on pitkä.

H2O-jäsen on jäsenmaksunsa maksanut seuran varsinainen jäsen. Ei H2O:n jäsenille on korotetut hinnat. Sukeltajat ovat etusijalla paikkoja täytettäessä.

*Jos viikonloppuretkillä ja leireillä on seuran järjestämä ruokailu, sen lisähinta on 20 € päivältä (sis. aamiainen, lounas, päivällinen).

Ruokailun hinta on sama kaikille matkustajille. Ruokailu maksetaan, jos sellainen on järjestetty. Jokaisella ei voi olla omia ruokia, jotta Dekon rajalliset säilytystilat riittäisivät ja jotta järkevän toiminnan toteuttaminen ylipäänsä reissuilla olisi mahdollista! Voit kuitenkin halutessasi tuoda mukanasi pieniä eväitä ja herkkuja, mutta kylmäsäilytystilan riittävyyteen ei kannata luottaa! Erilaisten juomien suhteen kannattaa panostaa tölkkeihin ja muovipulloihin lasipullojen sijasta.

Ilmoitathan mahdollisista allergioista yms. ilmoittautumisen yhteydessä kipparille!

Ilmoittautuminen

Deko–reissuihin ja leireille ilmoittaudutaan Nimenhuudossa. Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova, mutta ymmärrämme, että tilanteet voivat muuttua. Jos näin käy, peruuta ilmoittautumisesi Nimenhuudossa ja ilmoita kipparille. Näin paikka vapautuu muille.

Deko-reissut maksetaan eräpäivään mennessä seuran tilille kipparilta saamasi lasku viitteellä. Reissuja voi maksaa myös liikuntaedulla. Lisätietoja maksuista.