Jäseneksi

Sukellusseura H2O tarjoaa jäsenistölleen monipuoliset mahdollisuudet sukelluksen harrastamiseen. Järjestämme ympäri vuoden laitesukelluksen peruskursseja, jatkokursseja ja syventäviä jatkokursseja (CMAS). Lisäksi järjestämme tarvittaessa Nitroksi-, Rescue Diver- ja kaasun sekoittajakursseja.

Harjoittelemme seuran hallivuoroilla niin kuntoilu-, koulutus- kuin kilpailumielessä. Sukellustukialuksemme Deko tarjoaa jäsenistöllemme mahdollisuuden ilta-, päivä- ja viikonloppusukelluksiin yli 100 päivänä vuodessa.

Täyttöasemamme mahdollistaa ilma-, nitrox- ja trimix-täytöt. Seuramme laitepaketteja vuokrataan jäsenillemme edullisesti. Vuokrattavat paketit sisältävät hengityssäätimen, säiliön, tasapainotusliivini ja painovyön.

Järjestämme myös retkiä ja sukellukseen liittyviä infotilaisuuksia. Jäsenenä pääset nauttimaan seuratoimintaan liittyvistä eduista. Mitä enemmän harrastat sitä enemmän hyödyt jäsenyydestä.

Jäseneksi liittymisen ensimmäinen askel on jäsenhakemuksen täyttäminen. (linkki tiedostoon)

H2O:hon liittyminen, prosessin vaiheet
1. Kun päätät liittyä sukellusseura H2O:n jäseneksi, toimita täytetty sähköinen hakemus seuran jäsenrekisterinhoitajalle osoitteeseen jasenrekisteri(a)h2ory.fi.
2. Hakemuksesi käsitellään seuraavassa johtokunnan kokouksessa.
3. Käsittelyn jälkeen jäsenrekisterinhoitaja toimittaa sinulle tilinumeron ja tarkemmat tiedot maksuvelvoitteista.
4. Kun olet maksanut seuran jäsenmaksun, olet Sukellusseura H2O:n täysivaltainen jäsen. Voit alkaa nauttia seurajäsenyyden eduista ja velvoitteista.

 

TERVETULOA HYVÄÄN SEURAAN, SUOMEN LOISTAVIMPAAN SUKELLUSEURAAN!