Jäseneksi

Sukellusseura H2O tarjoaa jäsenistölleen monipuoliset mahdollisuudet sukelluksen harrastamiseen. Järjestämme ympäri vuoden laitesukelluksen peruskursseja, jatkokursseja ja syventäviä jatkokursseja (CMAS). Lisäksi järjestämme tarvittaessa Nitroksi-, Rescue Diver- ja kaasun sekoittajakursseja.

Harjoittelemme seuran hallivuoroilla kuntoilu- ja  koulutusmielessä. Sukellustukialuksemme Deko tarjoaa jäsenistöllemme mahdollisuuden ilta-, päivä- ja viikonloppusukelluksiin yli 100 päivänä vuodessa.

Täyttöasemamme mahdollistaa ilma-, nitrox- ja trimix-täytöt. Seuramme laitepaketteja vuokrataan jäsenillemme edullisesti. Vuokrattavat paketit sisältävät hengityssäätimen, säiliön, tasapainotusliivini ja painovyön.

Järjestämme myös retkiä ja sukellukseen liittyviä infotilaisuuksia. Jäsenenä pääset nauttimaan seuratoimintaan liittyvistä eduista. Mitä enemmän harrastat sitä enemmän hyödyt jäsenyydestä.

H2O:n jäseneksi
1. Jäseneksi liittymisen ensimmäinen askel on jäsenhakemuksen täyttäminen.
2. Toimita täytetty sähköinen hakemus seuran jäsenrekisterinhoitajalle osoitteeseen jasenrekisteri(a)h2ory.fi.
3. Käsittelemme jäsenhakemuksesi mahdollisimman pian.
4. Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, saat sähköpostiisi perustiedot seuran toiminnasta ja jäsenmaksusta.
5. Kun olet maksanut seuran jäsenmaksun, olet Sukellusseura H2O:n täysivaltainen jäsen ja voit nauttia seurajäsenyyden eduista.

TERVETULOA HYVÄÄN SEURAAN, SUOMEN LOISTAVIMPAAN SUKELLUSEURAAN!