SALAISET RANNAT osa 1

Lähde lauantaina 17.6.2017 mukaan salaisille sukelluspaikoille, joita harva vanhempikaan H2O:lainen tuntee! Lauantaina sukellamme kulttuurimaisemissa. Parinsadan metrin matkalla löytyy jyrkkä lohkareinen kalliorinne kaatuine puineen 30 metrin syvyyteen, venehylkyjä, matalampaa kalaheinikkoa ja virtauspaikka, jossa voit kuvata kaloja! Bongaatko vedestä metrisen pinon sodanaikaisia jalkineita?

Autot saa muutaman metrin päähän rannasta ja veteenmenopaikat ovat helppoja. Sukellusvaihtoehtoja löytyy niin uusille P1:lle kuin kokeneemmillekin kuvaaville. Päivän mittaan voit tehdä kolme hyvinkin erilaista sukellusta. Myös norppasukeltajille löytyy ihmeteltävää.

Tämän retken järjestää H2O:n VIVA!-jaos. Kaikki H2O:n jäsenet ovat tervetulleita. Kokoonnumme lauantaina 17.6.2017 klo 10 Hangontien varrella Pickalan ABC-aseman kahvioon, mistä voit ostaa eväitä mukaan. Tarkemmat ajo-ohjeet saat kahvilassa. Päivän päätteeksi on mahdollista tutustua Fiskarsin kylään ja ruokailla siellä hyvässä seurassa.

Mikäli tarvitset valmiiksi täytettyjä 10L pulloja, seura vuokraa niitä valmiiksi täytettynä rajallisen määrän 10€/kpl. Sovi näistä tarkemmin emailitse viva@h2ory.fi. Ilmoittautumiset joko facebook-tapahtumaan tai emailitse. Ilmoittautumiseen nimi/nimet, sukellusluokitus sekä puhelinnumero. Voit laittaa numerosi myös privana tai emailitse Richard Ellerille.